News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Adrian Petre se implică într-un nou proiect caritabil Adrian Petre se implică într-un nou proiect caritabil
Please follow and like us:
Pin Share

Fostul fotbalist al celor de la UTA, Adrian Petre se implică, din nou, alături de „Cetatea Voluntarilor”, într-un proiect caritabil. După ce acum doi ani a fost alături de secţia de Boli infecţioase de la Spitalul Judeţean, acum, jucătorul lui Esbjerg organizează un turneu de minifotbal, supranumit „Turneul Campionilor”, iar banii strânşi vor merge către Secţia de Pediatrie 2.

„Indiferent unde ma duce viata sau cariera, Aradul ramane orasul meu. Asa cum eu am raspuns la chemarea celor in suferinta, te invit si pe tine, prieten drag, sa demonstram inca o data ca omenia inseamna ajutor. Vino alaturi de mine sa schimbam fata Sectiei de Pediatrie 2 din cadrul SCJU Arad. Acolo e nevoie acum de ajutorul meu si al tau! Te astept cu drag la turneul de fotbal pe care il organizez in sprijinul acestei frumoase actiuni caritabile! Ne vedem acolo, pe data de 22 Decembrie, ora 19, la Sala Polivalenta! Puteti ajuta si de acasa printr-un simplu SMS la 8864 cu textul DRAG !” – a scris Petre pe pagina sa de Facebook.

La finalul turneului va exista şi o tombolă, la care se vor câştiga accesorii cu însemnele UTA-ei. Mai mult decât atât, se vor licita şi tricourile jucătorului de la Esbjerg, dar şi de la echipa naţională de tineret a României.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *