News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Adrian Todor: Guvernul Dreptei Unite-singurul resposabil pentru agravarea crizei medicale și economice! Adrian Todor: Guvernul Dreptei Unite-singurul resposabil pentru agravarea crizei medicale și economice!
Please follow and like us:
Pin Share

Datele oficiale arată că principalele focare de infecție sunt în instituțiile controlate de stat și nu în mediul privat. În pofida acestei evidențe guvernul PNL impune noi restricții aberante, luate după urche, care aruncă în faliment zeci de mii de firme românești. Guvernul Dreptei Unite se dovedește a fi DISTRUGĂTORUL capitalului și afacerilor românești și nu susținătorul lor.

„Astăzi s-a raportat un nou record al îmbolnăvirilor! 2958 de cazuri în ultimele 24 de ore! Si un nou record al morților – 82. Cu fiecare zi devine din ce în ce mai clar dezastrul patronat și alimentat de guvernul Orban în privința crizei medicale. Deciziile și acțiunile administrației liberale sunt haotice, luate-n disperare, fără nicio a analiză științică și fără măsurarea impactului, doar ca să fie. Este complet ilogic să închizi HORECA, unde datele oficiale arată cea mai mică contaminare, teatrele, spațiile culturale, sălile de spectacol, dar să menții deschise cazinourile și păcănelele. Sunt 40.000 de firme românești în HORECA. Guvernul PNL le-a obligat să facă investiții masive antiCOVID pentru a putea funcționa. După doar o lună de funcționare le închide peste noapte, ÎN POFIDA realității care arată că NU acestea reprezintă adevăratele focare de infecție… E bătaie de joc! Oamenii își făcuseră aprovizionarea, cheltuiseră bani, iar acum sunt împinși la proteste de stradă“, susține deputatul de Arad Adrian Todor.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *