News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Adrian Todor: „Nepăsarea guvernului e pe cale să ducă în colaps sistemul medical“ Adrian Todor: „Nepăsarea guvernului e pe cale să ducă în colaps sistemul medical“
Please follow and like us:
Pin Share

Iohannis şi guvernul său doar mimează dialogul și refuză soluțiile cerute de personalul din sănătate, aflat în a 6-a zi de grevă japoneză.
„Mediciile reproşează guvernanţilor că nu au luat măsuri pentru ca personalul medical să nu ajungă în imposibilitatea fizică de a mai trata pacienţii. 1 din 25 de nou infectaţi este din rândul personalului medical sau auxiliar. Salariaţii din sistemele care asigură prevenţia, tratamentul şi îngrijirea populaţiei aceste ţări, cu preponderenţă în această perioadă în care noul coronavirus face ravagii, sunt epuizaţi fizic şi psihic, medicii sunt discriminaţi şi expuşi dispreţului public printr-o excesivă mediatizare cu privire la ,,răsplata financiară promisă sau chiar legiferată”, dar în realitate neacordată!
Pentru că guvernul PNL nu a asigurat nici până acum echipamente de protecţie adecvate, salariaţi din domeniul medical sunt în continuare cei mai expuşi contaminării cu SARS-Cov-2. Guvernul trebuie să ia măsuri urgente pentru a proteja personalul medical, să accepte soluțiile cerute de sindicatele din Sănătate“, declară deputatul Adrian Todor.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *