News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Adrian Todor: „PNL închide școlile în România, în timp ce toată Europa le ține deschise“ Adrian Todor: „PNL închide școlile în România, în timp ce toată Europa le ține deschise“
Please follow and like us:
Pin Share

Guvernul lui Iohannis acționează împotriva intereselor românilor! În acest moment România merge în contrasens față de Europa, în privința accesului la Educație.
„În timp ce în toate țările europene care au impus restricții dure, școlile rămân deschise, guvernul Dreptei Unite ține închise școlile, dar menține mall-urile deschise și permite organizarea campaniei electorale și a alegerilor parlamentare. Guvernul ar trebui să redeschidă școlile și să permită accesul copiilor la Educație așa cum se întâmplă în Italia, în Spania, în Irlanda , în Franța, în Anglia și în Portugalia sau Germania.
Este cu atât mai revoltător că în România copiii sunt forțați la un simulacru de școală online cu cât acoperirea cu internet dar și infrastructura – calculatoare, tablete, sisteme profesionale – sunt mult inferioare țărilor unde școala continuă să se desfășoare normal“, declară deputatul de Arad Adrian Todor.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *