News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Adrian Todor: Producția industrială continuă să se prăbușească Adrian Todor: Producția industrială continuă să se prăbușească
Please follow and like us:
Pin Share

Scăderea producției industriale înseamnă pierderea locurilor de muncă. Este o dovadă că Guvernul PNL nu are soluții pentru menținerea locurilor de muncă.

„Producția industrială a scăzut cu 10% în august față de iulie, iar perspectivele sunt și mai rele – minus 12,8% comenzile industriale noi, în august față de iulie. Lauda lui Cîțu că ar fi redresat producția industrială este o minciună sfruntată, în lungul șir de minciuni enunțate de acesta. Datele oficiale arată că guvernul PNL a eșuat în apărarea economiei naționale în fața efectelor nocive ale pandemiei. E nevoie de un NOU guvern, cu o NOUĂ abordare, cu SOLUȚII care să repare ce a distrus în economie guvernarea Orban-Iohannis! Este nevoie de un guvern care să sprijine puternic industriile performante, prin programe ca Rabla, Rabla Plus, Rabla Electrocasnice sau prin ajutoare de stat pentru prin retehnologizare și înființare de noi locuri, de muncă, prin fiscalitate stimulantă, prin creștere economică care asigură piețe de desfacere și bunăstare generală“, declară deputatul Adrian Todor.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *