News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Adrian Todor: „Redeschiderea școlilor în condiții de siguranță este absolut necesară“ Adrian Todor: „Redeschiderea școlilor în condiții de siguranță este absolut necesară“
Please follow and like us:
Pin Share

Guvernul Orban se află pe contrasens față de restul Europei. Toată țările europene știu că educația este cheia dezvoltării lor și, chiar și în condiții de restricții mult mai dure decât în România, au ales să păstreze școlile deschise. Toate organizațiile internaționale atrag atenția asupra pericolului pentru dezvoltarea psihică a copiilor a închiderii școlilor.
„Școlile în sine nu reprezintă focare de coronavirus, lucru recunoscut atât de ministrul Educației cât și de cel al Sănătății. Cu toate acestea, Orban a ales soluția cea mai simplă, închiderea școlilor, în detrimentul unor măsuri ce ar fi permis continuarea învățământului față în față.
Guvernul Orban nu știe decât să distrugă. A închis toate școlile, indiferent de gradul de răspândire al epidemiei sau de zona geografică, fără a adopta și măsuri complementare cum ar fi orele remediale, de ex. Mai mult, pentru a acoperi amploarea dezastrului din Educație singura soluție identificată de Orban a fost eliminarea tezelor.
Este absolut necesară redeschiderea tuturor spitalelor şi a şcolilor în condiţii de siguranţă și la protejarea economiei și a activităților economice pe care guvernul PNL le împinge către faliment“, declară deputatul  de Arad Adrian Todor.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *