News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

adi tolea1

Declaraţiile deputatului PSD Dorel Căprar despre vizita în China şi „succesul” repurtat de acesta acolo reprezintă o sfidare la adresa arădenilor, în opinia PDL Arad.

„Este clar că PSD nu este interesat de soarta investiţiilor din Arad. Domnul deputat a fost ales de arădeni ca să le reprezinte interesele, nu să facă excursii în China şi să declare, mai apoi, că a trecut Aradul pe lista scurtă a investiţiilor chineze. Trebuia să treacă Aradul pe lista scurtă a Guvernului”, a afirmat secretarul general al PDL Arad.

Reprezentantul PDL Arad îi reaminteşte deputatului Dorel Căprar că trebuie să aibă ca obiective aducerea de fonduri pentru cele două pasaje rutiere, pentru rezolvarea problemei Cnalaului Mureşel, pentru grădiniţa din Micălaca, pentru unităţile de învăţământ din municipiu şi judeţ, nu să facă promisiuni despre investiţiile iluzorii din China.

„În plus, reprezentanţii PSD Arad consideră un succes anularea PNDI şi retransmiterea străzilor şi drumurilor în sarcina administraţiilor locale. În fapt, este un eşec major, este cea mai mare retragere de fonduri guvernamentale din ultimii 20 de ani”, a mai declarat Adrian Ţolea, secretarul general al PDL Arad.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *