News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Depășit total de evenimente, dealtfel nu a scos niciun sunet timp de 24 de ore, președintele interimar al Consiliului județean Arad, Adrian Țolea, ne invită la calm și să nu ascultăm de ce se scrie în presă, că elicopterul SMURD oricum nu este al arădenilor ci al Ministerului de Interne.

Oricum alte probleme sunt mai importante, realizarea drumului Arad-Felnac, drumul Arad-Șiria, drumul vinului și festivalul de muzică și poezie ”Floarea dintr-o grădină”.

Elicopterul nu este al Aradului, al Timişului, ci al Ministerului de Interne, iar menirea lui este una medicală, nu politică sau jurnalistică. Regret că unele afirmaţii sunt preluate şi amplificate, efectul direct fiind inducerea unei stări de disconfort, chiar panică, în rândul cetăţenilor. Consider că Aradul oferă un cadru normal, medical, tehnic şi administrativ, pentru ca elicopterul SMURD să-şi desfăşoare activitatea în condiţii foarte bune, totul pentru sănătatea românilor din această zonă a ţării”, a declarat Adrian Ţolea.

Și ca o completare, președintele CJA ne-a asigurat că anul acesta vom avea o aerogară nouă, unde vom putea expune picturi și sculpturi clasice și moderne, în timp ce vom brăzda orizontul, cu privirea, în speranța zăririi unui avion.

„Doresc să-i asigur pe cetăţenii judeţului Arad că elicopterul SMURD va deservi în continuare sistemul de sănătate arădean. Fac această precizare pentru a infirma zvonurile şi atacurile din aceste zile, care «dau» ca şi plecat acest elicopter.

Activitatea Aeroportului Arad, cât şi condiţiile aeronautice oferite, se vor îmbunătăţi simţitor odată cu darea în folosinţă a noii aerogări, modernizată după standarde care să perimtă accesarea mai multor curse, interne şi internaţionale. De fapt, în perioada imediat următoare vom parafa o înţelegere cu un operator de curse aeriene, iar din primăvară vom avea curse atât interne, cât şi internaţionale”. a completat Adrian Ţolea.

 

uslasul_perit

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *