News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

adi tolea1

Adrian Ţolea consideră că parlamentarii USL care reprezintă Aradul se comportă ca un mecanism, uns şi reglat de la Bucureşti.„Parcă sunt un ansamblu coral, spun acelaşi lucru, pe mai multe voci, cu Ponta sau Antonescu pe post de dirijori. Cei patru parlamentari sunt de un an în Parlamentul României şi singurele lucruri făcute pentru arădeni sunt doar promisiunile. «Vom face demersuri», «Avem preocuparea pentru…», «Avem în vedere…». În schimb repetă punctual, până la exasperare, mesajele pe care le spun reprezentanţii USL la nivel central”, afirmă Adrian Ţolea.

Acesta îl dă drept exemplu recent pe senatorul Ioan Cristina. „Domnul senator o tot dă cu «moştenirea dezastruoasă», dar într-un an de zile n-a făcut nimic pentru Arad. A încasat degeaba indemnizaţia de senator, face naveta la Bucureşti pe banii cetăţenilor iar rezultatele sunt egale cu zero. N-a sprijinit nici măcar amendamentele pentru Arad propuse de parlamentarii PDL. Nu e cazul să ne dea lecţii de politică şi administraţie, ci să-şi asume incapacitatea de a face ceva pentru Arad”, a declarat Adrian Ţolea.

De asemenea, prim-vicepreşedintele PDL Arad a completat: „Ioan Cristina n-ar trebui să vorbească de PDL Arad decât laudativ. Şi acum, în opoziţie, avem realizări la nivel de administraţie locală. Podul de la Pecica-Sînpetru, construit integral din fonduri ale Consiliului Judeţean, şi recentele distincţii primite de municipalitatea arădeană – cel mai bun primar de municipiu şi premiul pentru cel mai bun proiect din domeniul educaţiei, reabilitarea Colegiului Naţional «Moise Nicoară» – reprezintă două exemple clare. Reprezentanţii PNL sau PSD nu au realizări, iar în lipsa acestora fie repetă tot ce spune Bucureştiul, fie jignesc, calomniază, denaturează”, a completat Adrian Ţolea.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *