News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Adrian Wiener: ”Îndemn la responsabilitate” Adrian Wiener: ”Îndemn la responsabilitate”
Please follow and like us:
Pin Share

Adrian Wiener, medic coordonator al Spitalului Covid și senator al USR Arad atrage atenția că încă nu putem să fim neglijenți în raport cu pericolul Covid-19.

Recentele măsuri de relaxare, menite să permită reluarea treptată a activității economice și sociale, trebuie interpretate ca o șansă pentru o activitate cât mai apropiată de cea normală, nu pentru asumarea unor riscuri.

Adrian Wiener, senator USR: Îndemn arădenii la responsabilitate! Încă avem suficiente cazuri de Covid-19. Au fost două zile în care nu s-au înregistrat îmbolnăviri, urmate de ziua de ieri, cu 5 noi cazuri confirmate. Riscul este în continuare prezent.

Pentru aceasta, posibilitatea de a circula mai mult trebuie dublată de grija fiecăruia: în continuare trebuie să ne spălăm frecvent pe mâini, să purtăm mască în spațiile închise, să evităm locurile aglomerate. Suntem cei mai în măsură să ne păzim de contactarea virusului.

Este esențial să menținem un comportament precaut, în special categoriile vulnerabile. Cu cât vom respecta mai mult măsurile amintite mai sus, cu atât vom putea circula mai mult, vom putea să ne bucurăm de toate avantajele unei vieți normale.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *