News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share


Peste o sută de copii au răspuns provocării lansate de Galleria Arad și s-au înscris în cursa pentru desemnarea celor mai interesanți dovleci.
Timp de două zile, participanții au avut posibilitatea de a-și expune creația în loja special amenajată de Haloween la intrarea în mall-ul Galleria Arad. Dacă finele săptămânii a fost dedicat expunerii lucrărilor efectuate de copii și lecțiilor de tuning pe dovleac, astăzi a fost momentul recunoașterii meritelor celor care cu măiestrie și mai ales cu emoție și dăruire s-au implicat în transformarea unui dovleac într-un chip cât mai interesant.
Regula jocului a fost ca fiecare participant înscris în cursă să își recunoască dovleacul. Fiecare dintre aceștia au primit un voucher de cumpărături în mall-ul Galleria Arad, în valoare de 50 de lei. Condiția a fost ca ei să își recunoască dovleacul.

“ Spiritul competițional conduce la progres, iar copiii gustă din plin acest sentiment al competiției. Ne bucurăm că atmosfera de Halloween creată în aceste zile în incinta mall-ului a fost gustată de arădeni și de copiii dumnealor, care cu emoția inerentă unei competiții dar, mai ales cu implicare totală în proiectul lor, au lăsat frâu liber inventivității, creativității. Iar rezultatele muncii lor sunt remarcabile,”, susține Tina Virlan, Mall Manager.

Galleria continuă prin această acțiune demersul de implicare în viața comunității din Arad, în stimularea perfomanței și în aceeași măsură în crearea unei atmosfere care să asigure buna dispoziție a clienților mall-ului.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *