News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

AGRONOMO a deschis azi cel mai modern showroom de motoutilaje din vestul țării, la Arad AGRONOMO a deschis azi cel mai modern showroom de motoutilaje din vestul țării, la Arad
Please follow and like us:
Pin Share

Victor Pop, un tânăr de 30 ani din Arad, reprezentant al noului val de smart manageri deschide astăzi AGRONOMO – cel mai complet centru de motoutilaje, utilaje agricole, scule profesionale, fitofarmacie, spații verzi, tehnică de irigații și service autorizat.

Absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare, tânărul antreprenor și-a dedicat eforturile și profesia tehnică pentru a crea un showroom ridicat celor mai înalte standard.

 AGRONOMO este reprezentant etalon al liderului mondial german STIHL și al altor 13 branduri renumite de top: Honda, Makita, Karcher, BCS, Metabo, Hunter, Rainbird, Glissando, Solarex, Bayern, Castellari, Stocker și Fiskars.

Magazinul este dispus pe două nivele ce cumulează aproximativ 600 mp.

Primul nivel deschide showroom-ul propriu-zis care etalează un număr de peste 5 000 produse profesionale premium în domeniile: peisagistică, horticultură, agricultură, silvicultură, curățenie exterioară, tehnică de irigații, construcții și mentenanță.

Al doilea nivel este destinat serviciilor administrative care oferă suport în cel mai performant mod.

Investiția totală AGRONOMO ajunge la 700.000 euro.

AGRONOMO nu este doar un concept ce vinde, ci dispune de servicii integrate și autorizate de închiriere sau prestare. Așadar, procesul de vânzare/service devine o experiență premium unică pe care Victor Pop dorește să le-o ofere clienților din Arad și nu numai.

„În 2020 ne propunem o creștere de 100%, datorită creșterii gamei de produse și servicii integrate sub umbrela unui singur brand – AGRONOMO.  Ne bazăm pe noile concepte implementate și integrarea acestora într-un sistem bine pus la punct (prezentare, customer service, soluții inteligente, service, prestări servicii).

Parte din viziunea noastră este să oferim servicii extraordinare, sprijin deplin, calitate superioară și o gamă completă de soluții și unelte, utilaje și scule pentru clienți, meseriași și profesioniști.”, declară Victor Pop, Director Sales & Marketing.

Victor Pop a perfecționat afacerea tatălui său prin tehnologia smart care stă în spatele showroom-ului AGRONOMO, continuând tradiția prin inovare.

Magazinul este automatizat și controlat doar din telefonul propriu, de la intensitatea luminilor până  la măsuri de securitate.

„Tehnologia de tip „casă inteligentă” îmbunătățește serviciile pe care le prestăm. Urmărim să fim centrul unic în Arad care pune la dispoziția clienților noștri toate elementele necesare pentru eficientizarea timpului și a muncii, ridicarea randamentului și optimizarea costurilor pentru a putea fi partenerul lor de succes.”, Victor Pop.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *