News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ai nevoie de mai multă RELAXARE? TOP 3 idei de pus în aplicare vara aceasta! Ai nevoie de mai multă RELAXARE? TOP 3 idei de pus în aplicare vara aceasta!
Please follow and like us:
Pin Share

Dacă și pe tine te-a afectat perioada de carantină, cauzată de pandemia de coronavirus, află că nu ești singura în această situație, dar din fericire poți găsi metode prin care să te relaxezi și să profiți la maximum de vara care tocmai a început, recuperând timpul pierdut în izolare.

Stresul acumulat în aceste luni, din cauza incertitudinilor și a temerilor, poate avea un impact major asupra sănătății tale atât fizice, cât și psihice, așa că trebuie să iei măsuri pentru a te elibera de aceste tensiuni.

Iată 3 idei pe care le poți pune în aplicare vara aceasta pentru a te relaxa și a-ți îmbunătăți starea de spirit:

Pleacă în vacanță

Chiar dacă măsurile luate de autorități te-au obligat să te izolezi și să lucrezi de la domiciliu, nu înseamnă că nu mai ai dreptul la concediu, deoarece, chiar dacă ai stat numai acasă, aceea nu a fost o perioadă dedicată relaxării și odihnei.

Așadar, nu mai sta pe gânduri și stabilește un itinerar prin țară alături de partenerul tău sau de prietenele tale cele mai bune. În funcție de ridicarea restricțiilor de călătorie, poți organiza această vacanță și în străinătate, cele mai recomandate fiind plajele aurii ale Greciei, deoarece serviciile oferite sunt la un nivel foarte ridicat, mai ales pe insulele exclusiviste, unde își petrec verile multe vedete internaționale.

Dacă temerile legate de situația financiară stau în calea plecării în excursia visurilor tale, dă click aici pentru a descoperi o metodă de a câștiga sume consistente, într-un timp scurt, reușind astfel să îți permiți distracții mai scumpe decât cele cu care erai obișnuită până acum.

Răsfață-te la un centru spa

Tot mai multe femei se plâng că au dobândit câteva kilograme în plus pe perioada carantinei, din cauza faptului că au petrecut foarte mult timp în casă, fără să facă mișcare fizică, și au avut tendința de a consuma mai multe alimente nesănătoase, care favorizează îngrășarea.

Dacă și tu te numeri printre acestea, profită de faptul că saloanele de înfrumusețare primesc din nou cliente și programează-te la o ședință de masaj sau achiziționează-ți un abonament pentru a urma o serie de proceduri corporale. Pentru ca efectul acestora și relaxarea să fie maxime trebuie să urmezi câteva recomandări, după fiecare vizită la centrul spa.

 

Urmează cursuri de yoga

Este cunoscut faptul că yoga este o activitate sportivă benefică pentru sănătatea articulațiilor și a musculaturii, dar are și un puternic efect relaxant, deoarece, pe lângă exercițiile fizice, instructorii pun foarte mult accentul pe meditație și eliberare de stres. Asigură-te că ai echipamentul corespunzător și salteluța de fitness pentru a executa cât mai bine pozițiile specifice.

Deși interacțiunea fizică cu antrenorul are multiple beneficii, deoarece te poate corecta imediat atunci când faci greșeli, totuși, în ultima perioadă, tot mai multe persoane apelează la cursurile de yoga online, mai ales din considerente de siguranță, din cauza pandemiei, dar și pentru că le este mult mai comod să desfășoare această activitate din confortul locuinței personale, fără să mai piardă timp în trafic până la sală.

Iată, așadar, câte opțiuni ai pentru a te relaxa cu adevărat vara aceasta și a uita de stresul cauzat de pandemie!

Sursa foto: storyblocks.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *