News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ai prea multe treburi prin casa? Iata cum iti poti usura munca in 4 pasi simpli Ai prea multe treburi prin casa? Iata cum iti poti usura munca in 4 pasi simpli
Please follow and like us:
Pin Share

Trebuie sa faci curatenie generala si ti se pare ca ai prea multa treaba, incat nu ai timp sa o termini? Te simti coplesit de toate treburile pe care le ai de facut? Cu putina rabdare, vei reusi sa le termini in timp util.

Uite 4 sfaturi care te vor ajuta sa termini curatenia mai repede:

  • Imparte treburile pe zile

Daca ai prea multe de facut, incepe din timp si imparte treburile pe zile. De exemplu, in prima zi poti sterge praful in toata locuinta, in a doua zi poti spala toate geamurile si tot asa. Imparte-le cum iti e tie mai usor si cum consideri ca te incadrezi cel mai bine. Nu lasa totul pe ultima suta de metri pentru ca asa se vor acumula din ce in ce mai multe si iti va fi si mai greu sa le termini. 

  • Asculta muzica in timp ce faci curat

Pentru a crea o atmosfera mai distractiva, asculta niste muzica sau un podcast, ceva placut care sa iti dea energie si o stare buna. Asa vei mai uita de treburile pe care le ai de facut si le vei termina mai repede decat ai crede. Fara sa iti dai seama, te vei trezi dansand prin casa, ca si cum nici nu ai face curatenie. Acest truc functioneaza de fiecare data si chiar iti usureaza munca, deoarece subconstientul tau o percepe ca pe ceva distractiv datorita muzicii. 

  • Investeste in cateva electrocasnice mai performante

Pentru anumite treburi din casa ai nevoie de anumite electrocasnice care ar trebui sa fie intr-o buna stare de functionare. Pentru a avea rezultate cat mai bune la spalarea rufelor si a evita deteriorarea hainelor, alege o masina de spalat care sa iti satisfaca nevoile. Pentru a face curatarea podelelor mai eficienta achizitioneaza un aspirator cat mai performant, poate chiar unul care isi face treaba singur, si nu vei mai duce grija podelelor prafuite. O gama variata de modele se gaseste pe Altex.ro, unde sigur vei gasi exact ce ai nevoie. De asemenea, achizitioneaza produse de curatare cat mai bune pentru a scapa de stresul chiuvetelor murdare, mucegaiului de pe pereti si geamurilor prafuite.

  • Cumpara cateva betisoare sau lumanari parfumate pentru o atmosfera mai placuta

Asigura-te ca ai in casa betisoare sau lumanari parfumate, aromele tale preferate, pentru ca locuinta ta sa aiba un miros placut. Dupa ce ai terminat curatenia, iar casa ta arata impecabil, aprinde o lumanare parfumata pentru a te relaxa si a umple incaperea de un miros imbietor.

In concluzie, treburile casnice sunt extrem de importante si mereu exista ceva de facut. Insa le poti realiza intr-o maniera placuta daca te organizezi putin. Nu este asa de greu precum pare!

Sursa foto: unsplash.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *