News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Alcoolul în topul infracțiunilor rutiere din județul Arad Alcoolul în topul infracțiunilor rutiere din județul Arad
Please follow and like us:
Pin Share

La data de 12 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier au depistat un arădean de 37 de ani, care conducea o autoutilitară pe Calea Zimandului.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,86 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Tot sub influența băuturilor alcoolice, a fost depistat un pecican de 52 de ani, care conducea un autoturism în orașul Pecica, având o alcoolemie de 0,85 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Cu o alcoolemie de 0,59 mg./l. alcool pur în aerul expirat, a mai fost depistat un tânăr de 24 de ani, din Brăila, care conducea un autoturism în localitatea Ineu.

Polițiștii Orașului Ineu au depistat la data de 12 iunie a.c., un tânăr de 19 ani din Hălmagiu care conducea un autoturism pe centura sud a orașului.

În urma verificărilor a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Toți cei în cauză au fost transportați la unități spitalicești în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La dat la de 13 iunie a.c., polițiștii Secției 8 Săvârșin au depistat un bărbat de 41 de ani, din județul Bistrița Năsăud, care conducea un autoturism pe D.N.7. În urma verificărilor a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu- Criș au depistat în această noapte, un bărbat de 40 de ani, din Apateu, care conducea un autoturism pe un drum din aceași localitate. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică i s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest însă acesta a refuzat fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice.

Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *