News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

psd_beliu

Sâmbătă a fost constituită la Beliu filiala locală a organizaţiei PSD de femei, moment marcat de alegeri interne pentru desemnarea conducerii acestei structuri. Mihaela Sarkozi a fost aleasă, cu unanimitate de voturi, în fruntea organizaţiei de femei Beliu, lucrările sedinţei fiind conduse de către Alexandra Braica, Secretar de stat pentru activitatea de dialog social la Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi preşedinte OFSD Arad. Alexandra Braica le-a vorbit celor rpezenţi pe tema efectelor dramatice ale violenţei domestice, o idee care se regaseşte în proiectul OFSD Arad, „Trandafirii roşii în calea violenţei.”

La eveniment a fost prezent liderul PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, alături de preşedintele TSD Arad, Cătălina Muntean, de secretarul general al PSD Arad, consilierul judeţean Florin Tripa şi de viceprimarul comunei Beliu, Dragoş Florin.

„Sunt convins că domnişoara Mihaela Sarkozi şi echipa sa sunt persoanele potrivite pentru conducerea acestei organizaţii, m-am bucurat că am putut pune bazele unei filiale solide, în condiţiile în care adevărata muncă organizatorică începe din acest moment. Vreau să asigur organizaţia de femei Beliu că va avea întreg sprijinul meu ca deputat şi preşedinte al organizaţiei judeţeane PSD şi în acelaşi timp le doresc mult succes în viitoarele acţiuni” – a subliniat deputatul PSD, Dorel Căprar.

„Este foarte important că femeile înţeleg rolul şi scopul implicării în acţiuni de militanţă în plan social. Guvernul Romaniei este în ultima fază de elaborare şi avizare a Memorandumului de ratificare a Convenţiei de la Istanbul şi îmi exprim convingerea că dezbaterea şi adoptarea acestuia în Parlamentul României nu va întâmpina nicio piedică” – a afirmat secretarul de stat, Alexandra Braica.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *