News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Câştigătorul Eurovision, Alexander Ryback urcă la acest sfârşit de săptămână pe scena X Factor.  Artistul norvegian vine pentru a doua oară la X Factor România, după ce în etapa eliminărilor la casele juraţilor a fost invitatul şi consilierul Paulei Seling. Drumul concurenţilor spre cel mai mare premiu din istoria televiziunilor din România a ajuns la jumătate.

După Oceana, Touch and Go, East 17 sau trupe româneşti care au scris istorie precum Direcţia 5, Voltaj sau Holograf, Alexander Ryback completează suita artiştilor invitaţi la X Factor. Duminică, telespectatorii Antenei 1 se vor reîntâlni cu artistul norvegian. Dacă la prima sa participare X Factor, în calitate de invitat al Paulei Seling, Alexander Ryback doar a consiliat-o pe jurata X Factor, de această dată câştigătorul Eurovisionului le va  cânta românilor pe cea mai mare scenă de sticlă construită vreodată într-un studio de televiziune din ţara noastră.

Tot duminică, la X Factor telespectatorii vor afla şi cine sunt concurenţii care în această săptămână vor ajunge la duel, în urma galei de pe 10 decembrie. Sâmbătă, gala o face publicul, în semn de mulţumire pentru că este părtaş la împlinirea unui vis.  Fără voturile lui, cei şase concurenţi rămaşi în competiţie nu ar fi putut ajunge aici. Astfel, echipa X Factor  le-a oferit telespectatorilor posibilitatea să aleagă o parte dintre melodiile pe care concurenţii le vor cânta în cea de-a şaptea gală.  Şi aceasta nu este singura surpriză pe care X Factor o are pentru telespectatorii săi. Antena 1 le oferă românilor, nu doar un show de excepţie, ci,  în curând, va punde în joc şi o serie de premii.

Începând cu această gală,  concurenţii vor face de două ori mai mult show, interpretând câte două melodii fiecare. Alin, Diana, Iulian, Andrei, Irina şi T&L luptă pentru cel mai mare premiu din istoria televiziunilor din România şi sunt gata să arate cât de mult au evoluat în cele două luni petrecute în casa X Factor. Cei şase speră să îi convingă pe telespectatori că merită să le acorde voturile lor.

Alexander Ryback şi Paula Seling au profitat de reîntâlnirea lor la X Factor şi au pus bazele unei colaborări. Cei doi vor înregistra o piesa împreună la care lucrează intens chiar zilele acestea.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *