News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

ALIMENTELE CARE TE AJUTA SA NU TE IMBOLNAVESTI NICIODATA ALIMENTELE CARE TE AJUTA SA NU TE IMBOLNAVESTI NICIODATA
Please follow and like us:
Pin Share

Iti ofera vitamine, minerale si alte substante esentiale pentru meniterea sanatatii, de aceea sunt considerate superalimente. Daca le incluzi in alimentatia zilnica, acestea vor avea grija de sanatatea ta.

In timp ce unele aduc beneficii vederii, altele iti intaresc imunitatea si au grija de sanatatea oaselor. Iata despre ce alimente este vorba:

Semintele de floarea-soarelui

Micile seminte de floarea-soarelui ofera vitamine si minerale din abundenta, ceea ce le face ideale pentru o gustare.

Le poti adauga si in salate, fiind bogate si in antioxidanti, vitaminele E, B6, mangan, cupru, seleniu, magneziu. Ajuta la buna functionare a sistemului nervos si ajuta la scaderea nivelului de colesterol.

Spanacul

Este ideal pentru alimentatia copiilor, a adultilor si a varstincilor, caci contine multe vitamine si minerale. Are, de asemenea, si o cantitate importanta de fier. Este recomandat in stari de oboseala, femeilor insarcinate, dar si celor care au probleme cu inima. Este ideal si pentru tratarea anemiei.

Semintele de chia

Contin proteine, fibre, antioxidanti, acizi grasi Omega 3, fosfor si magneziu, ceea ce face din semintele de chia unele dintre cele mai bune protectoare ale sistemului digestiv.

Favorizeaza digestia, imbunatatesc starea de spirit si sunt de ajutor in preventia diabetului de tip 2, dar si a hipertensiunii arteriale. Sunt utile si in curele de slabire, scrie sfatulmedicului.ro.

Sursa: stiripeurse.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *