News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

AMENZI DE PESTE 14.000 LEI  APLICATE DE JANDARMI LA SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII TRECUTE AMENZI DE PESTE 14.000 LEI  APLICATE DE JANDARMI LA SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII TRECUTE
Please follow and like us:
Pin Share

La sfârșitul săptămânii trecute, jandarmii arădeni au desfășurat mai multe acțiuni de prevenire și combatere a fenomenului infracțional și contravențional, în mai multe zone din municipiul și județul Arad.

În acest context au fost sancționate contravențional 40 persoane care au încălcat prevederile legale privind normele de conviețuire socială, cele privind desfășurarea de  activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite și pentru nerespectarea normelor legale privind regimul de deținere al câinilor periculoși și agresivi.

Valoarea amenzilor contravenționale aplicate se ridică la suma de 14.700 lei.

În misiunile de menținere a ordinii publice, desfășurate în cooperare cu IPJ Arad, în sistem integrat prin patrule mixte,  au fost constatate două infracțiuni cu doi autori.

În perioada următoare Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad va adopta un set de măsuri și acțiuni specifice pentru siguranța cetățeanului, urmărindu-se prevenirea și combaterea faptelor antisociale  și a celor care aduc atingere normelor de conviețuire socială.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *