News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share


Agenţii Poliţiei Rutiere au aplicat, la sfârşitul săptămânii trecute, 135 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea regulilor de circulaţie, valoarea amenzilor ridicându-se la peste 19.000 de lei. De asemenea, rutieriştii au mai aplicat şi 94 de puncte de penalizare şi au reţinut 7 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.
Tot week-end-ul trecut, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic un tânrp de 23 de ani care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Poliţiştii au constatat în urma testării cu aparatul etilotest că tânărul consumase băuturi alcoolice., fiind dispusă astfel recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere şi cu o alcoolemie peste limita legală.
Totodată poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Zimandul Nou l-au depistat în trafic pe raza localităţii Livada pe Constantin M., de 25 de ani, în timp ce a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere. Pe numele acestuia poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.
De asemenea, poliţiştii din Pâncota l-au depistat în trafic pe raza localităţii pe Ioan Ş., de 26 de ani, care a condus un autoturism marca Renault, înmatriculat în Franţa. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că certificatul de înmatriculare era falsificat. Tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de uz de fals, conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *