News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

ANAF a demarat controalele la frontieră, în trafic, piețe și târguri în vederea eliminării țigaretelor ilegale ANAF a demarat controalele la frontieră, în trafic, piețe și târguri în vederea eliminării țigaretelor ilegale
Please follow and like us:
Pin Share

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a declanșat „Operațiunea Scut”, pentru combaterea traficului ilicit la frontierele U.E.

Începând cu data de 05 februarie 2017 s-au intensificat controalele la frontieră, controalele în trafic, piețe, târguri și oboare, în vederea eliminării țigaretelor provenite din trafic ilicit.

Principalele pârghii de control, pe lângă intensificarea controlului la frontieră, vor fi controalele cu echipe canine și controalele efectuate de echipele mobile ale Direcției Generale a Vămilor din cadrul ANAF, reactivate în luna ianuarie 2017.

În cadrul acestei operațiuni, Direcția Generală a Vămilor va beneficia și de sprijinul Direcției Generale Antifraudă Fiscală și al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Combaterea traficului ilicit cu țigarete reprezintă o prioritate a A.N.A.F, ținta fiind reducerea traficului ilicit cu țigarete până la nivelul mediei din cadrul U.E..

La finalizarea „Operațiunii Scut 2017”, ANAF va transparentiza rezultatele.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *