News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

În ediţia de duminica aceasta din Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” de la Euforia TV, Anamaria are o zi liberă şi se apucă de treabă prin casă. Vedeta face curat împreună cu Nuţi –femeia ei în casă şi chiar se gândeşte să se apuce de gătit. Vrea să-i pregătească o cină romantică soţului ei.

În timp ce Nuţi dă cu aspiratorul, Anamaria intră în bucătărie şi pune de o cafea. Ce să vezi că se strică cafetiera: „Pentru mine electrocasnicele sunt cea mai mare nenorocire. Soţul meu cumpără cea mai nouă aparatură în casă, e mereu la zi cu tehnologia. Însă eu sunt varză fără carne când vine vorba de reparat ceva” –declară vedeta. După ce se învârt aiurea prin bucătărie, Nuţi şi Ana recunosc că au nevoie de un specialist. Curând vine dl. Dan şi rezolvă problema pentru ca fetele să se apuce şi de gătit în timp util, până se întoarce Reghe acasă.

„Cafetiera e mai deşteaptă ca Nuţi, ştie să facă atâtea lucruri. Dacă ştiam o luam pe ea după mine şi nu o mai căram pe Nuţi breloc”.

Toate acestea şi mai multe întâmplări hazlii, duminică de la ora 20:00 la Euforia TV.

Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se difuzează din 22 aprilie la Euforia TV. Un show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan. În fiecare duminică, într-o ediţie eveniment, programată de la ora 20:00, puteţi urmări pas cu pas activităţile pe care vedeta le are în programul zilnic, vizitele la stilist şi la cosmetică, întâlnirile cu prietenii, evenimentele mondene la care participă alături de soţul ei, câte ore petrece la Mall pentru shopping şi programul de cantonament alături de echipa Concordia Chiajna pe care o impresariează.

Cum reuşeşte Anamaria Prodan să fie o femeie puternică în lumea bărbaţilor, o mamă exemplară pentru copiii ei, dar şi o soţie iubitoare pentru Laurenţiu, toate acestea în show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, duminica de la ora 20:00 la Euforia TV.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *