News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Protagonista reality show-ului Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” de la Euforia TV, s-a mutat de 8 luni în casă nouă. A dat locuinţa din Snagov pe cea din centrul capitalei –un apartament, proprietate Ionela Prodan. Familia s-a acomodat greu, dar fiecare şi-a găsit un loc al lui. Acum Prodanca şi-a dat seama că totuşi mai are nevoie de ceva mobilă. O sună pe prietena ei, Puşa- cel mai bun decorator, după părerea vedetei şi îi cere ajutorul. După ce îl pune pe picioare pe Laur Jr., virusat peste noapte cu o bronşită de toată frumuseţea, Anamaria pleacă la cumpărături, pusă pe fapte mari, 2 noptiere, un pat , un dulap, o masuţă, lenjerii de pat şi bineînţeles, Bebe îşi va alege şi el ceva pentru camera lui.

Anamaria pune mereu accent pe calitate şi bun gust când e vorba de ceva pentru casă. Pasiunea pentru lemn masiv a moştenit-o de la tatăl ei, aşa că a cumpărat mobilă multă şi impunătoare.

 

Ce decoraţiuni a ales vedeta pentru noua locuinţă este prima reacţie a prietenilor şi familiei puteţi vedea  în ediţia “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” de duminica aceasta de la ora 20:00 la Euforia TV.

 

“Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se difuzează din 22 aprilie la Euforia TV. Un show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan. În fiecare duminică, într-o ediţie eveniment, programată de la ora 20:00, puteţi urmări pas cu pas activităţile pe care vedeta le are în programul zilnic, vizitele la stilist şi la cosmetică, întâlnirile cu prietenii, evenimentele mondene la care participă alături de soţul ei, câte ore petrece la Mall pentru shopping şi programul de cantonament alături de echipa Concordia Chiajna pe care o impresariează.

Cum reuşeşte Anamaria Prodan să fie o femeie puternică în lumea bărbaţilor, o mamă exemplară pentru copiii ei, dar şi o soţie iubitoare pentru Laurenţiu, toate acestea în show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, duminica de la ora 20:00 la Euforia TV.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv  şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *