News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

În ediţia de duminica aceasta din Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”de la Euforia TV, telespectatorii vor putea vedea o altă latură a protagonistei. Anamaria merge la Mall cu mama ei, celebra cântăreaţă, Ionela Prodan. Deşi Prodanca are conturile pline, adesea merge la cumpărături cu mama ei şi începe să se plângă, ba că-i trebuie una, ba alta, ba că i s-a stricat nu ştiu ce, iar Ionelei i se face milă de ea şi îi cumpără, doar e copilul ei.

 

Ameninţată de Nuţi – „Îmi cumperi aspirator nou, fac curat. Nu-mi cumperi, nu fac. Ăsta nu mai trage şi bâzâie într-una”, Ana s-a rugat de mama ei să-i cumpere şi un aspirator şi un fier de călcat. „O chem pe mama, mă duc cu ea puţin în oraş şi încep să mă plâng”. Sunt calică şi nu vreau să-mi cumpăr aspirator. Costă ceva bani. Pot să folosesc banii pentru altceva”, a declarat vedeta.

 După 45 de minute, spre disperarea vânzătoarei, Prodanca alege un aspirator foarte scump, că doar îl plăteşte mama. „Am învăţat de la tata să-mi iau mereu ce e mai bun.”

 

Mai multe amănunte aflaţi duminica aceasta de la ora 20:00 la Euforia TV în Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”.

  

Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se difuzează din 22 aprilie la Euforia TV. Un show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan. În fiecare duminică, într-o ediţie eveniment, programată de la ora 20:00, puteţi urmări pas cu pas activităţile pe care vedeta le are în programul zilnic, vizitele la stilist şi la cosmetică, întâlnirile cu prietenii, evenimentele mondene la care participă alături de soţul ei, câte ore petrece la Mall pentru shopping şi programul de cantonament alături de echipa Concordia Chiajna pe care o impresariează.

Cum reuşeşte Anamaria Prodan să fie o femeie puternică în lumea bărbaţilor, o mamă exemplară pentru copiii ei, dar şi o soţie iubitoare pentru Laurenţiu, toate acestea în show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, duminica de la ora 20:00 la Euforia TV.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv  şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *