News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Pentru că se apropie lansarea show-ului, Anamaria e pe ultima sută cu pregătirile. Vrea să arate impecabil. Merge la saloane de remodelare corporală, încercă să mai dea jos câteva kilograme şi îşi face şi o binemeritată schimbare de look.
„Am acceptat propunerea acestui show cu braţele deschise. Sunt o femeie puternică, îmi place să fiu în centrul atenţiei şi cred că am multe de spus. Şi, da, am emoţii mari pentru lansarea acestui show. Am muncit foarte mult la filmări şi eu şi familia împreună cu echipa de producţie, dar vreau să fie totul perfect”, a declarat sexy-impresara.
Umor, dragoste, tensiune zi de zi, fotbal…jumătate fotbal-jumătate iubire, din 22 aprilie în reality-show-ul de excepţie, “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” difuzat de Euforia TV în fiecare duminică de la ora 20:00.

“Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se va difuza din 22 aprilie la Euforia TV. Un show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan. Într-o editie-eveniment programată în fiecare duminică, veţi putea pătrunde în “zona privata” a vieţii Aneimaria Prodan şi veţi putea urmări, pas cu pas, activităţile pe care aceasta le are în program zi de zi. Anamaria Prodan este o sumă de paradoxuri şi coincidente fericite, o fiinţă care emană feminitate dar care a răzbit într-un domeniu exclusiv masculine, de aici şi porecla “sexy-impresara”.
Din 22 aprilie, de la ora 20:00, urmăriţi vizitele Anei la stilist şi saloane de înfrumuseţare, orele sau chiar zilele petrecute în Mall-uri la shopping, cum îi pregăteşte Anamaria cine romantice lui Reghe, evenimente mondene, concerte şi recepţii la care participă alături de soţ sau de copii. Veţi vedea cum îşi răsfaţă copii, dar şi cum se ceartă la cuţite cu vecinii şi chiar spre seară puteţi primi şi bilet de voie în dormitorul Prodancei. Toate acestea în “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, la Euforia TV.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.euforia.tv şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *