News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

ANAMARIA PRODAN, PRIMELE DECLARATII DUPA OPERATIA LA SANI: „AM DESCOPERIT UN NODUL, DAR NU AM CANCER” ANAMARIA PRODAN, PRIMELE DECLARATII DUPA OPERATIA LA SANI: „AM DESCOPERIT UN NODUL, DAR NU AM CANCER”
Please follow and like us:
Pin Share

Trecută prin încercări de foc, Anamaria Reghecampf a reuşit să-şi recapete sănătatea. Acum se simte foarte bine şi a reuşit cu succes să evite cancerul la sân.

Soţiei celebrului antrenor de fotbal Laurenţiu Reghecampf i-a fost pusă în pericol starea de sănătate. Aceasta şi-a scos protezele mamare pentru prevenirea cancerului de sân, după ce, în urma unui control, a descoperit un nodul.

Astăzi a făcut anunţul public în care declară că e sănătoasă şi că se simte bine. „Mă simt foarte bine, mi-am scos protezele din cauza faptului că am avut în familie caz de cancer la sân şi din cauza faptului că în urma unui control am descoperit un nodul. Am discutat cu profesorul Murat căruia i-am explicat că am hernie de disc şi că durerile de spate sunt foarte mari. Împreună am hotărât că este foarte bine să-mi scot protezele. Nu am cancer cum se vehiculează, nu am absolut nimic. Dacă ai proteze NU înseamnă că faci cancer. Am avut 15 ani proteze şi nu am păţit absolut nimic. Decizia am luat-o, repet, cu profesorul Dr. Murat şi cu soţul meu pentru motivele mai sus menţionate. Dacă pe viitor o să-mi doresc un alt implant, nimic nu mă opreşte! Vă mulţumesc din suflet pentru sutele de mesaje! Vă iubesc!!!”, a mărturisit Anamaria Prodan pe pagina sa de facebook.

Anamaria Prodan-Reghecampf este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna.

Sursa: spynews.ro

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *