News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

ANDREEA BERECLEANU, INFORMATII DE ULTIMA ORA DESPRE STAREA EI DE SANATATE. CUM ISI REZOLVA STIRISTA PROBLEMELE DE LA COLOANA VERTEBRALA ANDREEA BERECLEANU, INFORMATII DE ULTIMA ORA DESPRE STAREA EI DE SANATATE. CUM ISI REZOLVA STIRISTA PROBLEMELE DE LA COLOANA VERTEBRALA
Please follow and like us:
Pin Share

Andreea Berecleanu încearcă să-şi rezolve problemele de la coloană fără a ajunge pe masa de operaţie. Ştirista se ocupă îndeaproape de problemele de sănătate şi mărturiseşte că se simte din ce în ce mai bine.

Andreea Berecleanu a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care-şi pune prietenii virtuali la curent cu starea ei de sănătate. Vedeta a spus că este din ce în ce mai bine şi că tratamentul începe să dea rezultate.

„Prietenii mei au grijă de spatele meu! Gimnastica medicală, decompresie vertebrală, masaj. Am veşti bune pentru cei care m-au întrebat cum mă simt! Doamne ajută, din ce în ce mai bine! Să fiţi sănătoşi şi bucuroşi!”, le-a spus Andreea Berecleanu prietenilor ei virtuali pe o reţea de socializare.

Andreea Berecleanu s-a născut în  Bucureşti.Începând cu 1996, Andreea a prezentat întotdeauna știrile cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu, fie că a fost vorba de Știrile Pro TV, sau de Observatorul Antenei 1. A debutat în presă la 18 ani, la Cuvântul și la România Liberă în 1993, debutând un an mai târziu în televiziune la SOTI ca reporter/redactor. Apoi, a urmat un an de Antena 1, iar din 1995 până în 2003 a prezentat știrile la Pro TV. Din 2003 ea a revenit la Antena 1 prezentând Observatorul la ore diferite precum 16 și 23.

Din August 2010, Andreea prezintă singură jurnalele de știri. A fost primul moment din viața profesională a Andreei când s-a despărțit de Andrei Zaharescu în jurnalele de știri. Cei doi au doi copii, pe Eva și Petru.

Sursa: spynews.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *