News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

S-a întâmplat sâmbătă seara la Te cunosc de undeva! când a intrat în pielea lui Brian Johnson, cunoscutul solist al formaţiei AC/DC. Andrei a fost de nerecunoscut, iar cu interpretarea sa a demonstrat încă o dată că îşi merită statutul de câştigător al super show-ului X Factor.
Chiar dacă pe parcursul celor zece săptămâni de gale X Factor, telespectatorii l-au putut cunoaşte destul de bine pe Andrei Leonte şi l-au putut vedea interpretând o gama variată de melodii, de la balade la piese rock sau dance, telespectatorii l-au putut vedea sâmbătă într-o cu totul o altă ipostază. Cu riduri, plete, bocanci şi vestă de blugi, Andrei a apărut în faţa publicului, dar şi a juriului Te cunosc de undeva! interpretând melodia „Shook me all night long”. Nu doar înfăţişarea a fost transformată, ci şi vocea, câştigătorul X Factor împrumutând destul de mult din timbrul vocal al lui Brian Johnson.
Pentru schimbarea de look, Andrei a petrecut ore bune la machiaj. Pe faţă i s-au aplicat riduri, dintr-un fond de ten special, care mai apoi au fost uscate cu un aparat care sufla aer cald. I s-a pus apoi peruca, lucru destul de anevoios şi acesta.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză și Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenti luptă în fiecare editie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală, editie în care publicul va decide cine merită să
câștige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt  Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi. Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook:http://www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *