News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

vreme

Vremea prognozată în următoarele două săptămâni se anunță deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, cu temperaturi pe timpul zilei ce vor atinge chiar și 19 grade Celsius în unele regiuni, în timp ce probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai mare după 8-9 noiembrie și, în special, în zonele depresionare, relevă estimările Administrației Naționale de Meteorologie /ANM/, valabile pentru intervalul 3-16 noiembrie 2014.

În Banat, până în data de 7 noiembrie, vremea se va încălzi de la o zi la alta, devenind deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii noiembrie, astfel că valorile maxime vor fi de 16-19 grade, iar cele minime vor ajunge la 8-10 grade, în medie. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni de prognoză, temperatura aerului va fi în scădere ușoară, însă valorile se vor menține în general peste cele climatologic specifice, fiind de așteptat maxime diurne de 14-17 grade și minime de 5-8 grade, ca medie pe regiune. Începând din data de 8 noiembrie crește probabilitatea pentru ploi slabe, locale.

În Crișana, în prima săptămână a intervalului de prognoză, regimul termic diurn va fi caracterizat de valori în creștere de la o zi alta, iar vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă din an; maximele vor fi în medie de 16-19 grade, iar minimele nocturne de 5-9 grade. Ulterior, deși vor marca o scădere treptată, temperaturile se vor menține mai ridicate decât cele înregistrate în mod obișnuit în a doua decadă a lunii noiembrie, cu valori diurne de 13-17 grade și minime nocturne de 6-8 grade, medie regională. După data de 8 noiembrie va crește probabilitatea pentru ploi slabe, cu caracter local.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *