News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Antrenorul de la Piroş Security Arad, Florin Bugar, în stare critică pe patul de spital! Antrenorul de la Piroş Security Arad, Florin Bugar, în stare critică pe patul de spital!
Please follow and like us:
Pin Share

Conducerea și fotbalistele de la AC Piroș Security ţin pumnii strânşi pentru antrenorul lor. Diagnosticat cu coronavirus, alături de alte șase jucătoare, Florin Bugar a ajuns pe patul de spital în urmă cu o săptămână și starea sa s-a agravat de la o zi la alta. Între timp, i s-au mai descoperit şi alte două probleme medicale, iar situaţia este critică. A început să respire doar cu ajutorul unei măști, iar acum este intubat pe secția ATI a Spitalului Județean din Timișoara. „Haideți să ne rugăm și sa fim alături de domnul antrenor Florin Bugar , care trece prin momente grele. Profe, întreaga echipă este alături de dumneavoastră, sunteți puternic si știm ca Dumnezeu poate face o minune și să ne vedem din nou pe teren!”, este mesajul postat pe pagina de facebook a „leoaicelor” arădene.

Florin Bugar are 48 de ani și este și selecționerul echipei feminine de tineret. La AC Piroș Security a ajuns după promovarea echipei în Liga 1, în vara anului 2019 și a terminat pe locul 5 campionatul precedent, „înghețat” de Federația Română de Fotbal în luna martie. Vă reamintim că din cauza infectărilor cu coronavirus, „leoaicele” și-au amânat ultimele două meciuri de campionat, deplasarea de la Alexandria și derby-ul Vestului, de la Arad, cu Fortuna Becicherecu Mic.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *