News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Antrenorul naționalei U-19 și a echipei Piroș Security a fost răpus de covid-19 Antrenorul naționalei U-19 și a echipei Piroș Security a fost răpus de covid-19
Please follow and like us:
Pin Share

Florin Bugar, antrenorul naționalei feminine U19 a României, a decedat joi dimineața, la vârsta de 48 de ani, anunță FRF.

Veste tragică pentru sportul arădean, dar implicit şi pentru cel românesc. Antrenorul prim divizionarei de fotbal feminin Piroş Security Arad, Florin Bugar, a decedat la doar 49 de ani. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a echipei Piroș Security. Florin Bugar era şi selecţionerul naţionalei sub 19 ani. Era pozitiv la COVID-19 de aproximativ două săptămâni, alături de alte şase jucătoare din lot. Situația sa de sănătate s-a înrăutățit brusc, odată ce au fost decoperite şi alte două probleme medicale. A făcut encefalită și a fost transportat la secția ATI a unui spital din Timișoara, ca apoi să fie intubat.

Veste tragică atât pentru echipa noastră cât și pentru întreg fotbalul feminin. Din păcate în noaptea de 22 Octombrie 2020 la ora 01:30 antrenorul Florin Bugar a pierdut cel mai important meci, cel cu viața. În cariera sa a mai antrenat echipa de băieți dar și cea de fete la CFR Timișoara, Echipa națională feminină a României sub 19 ani . Întreg stafful și jucatoarele sunt alaturi familiei și transmit sincere condoleanțe. Mulțumim Prof pentru toată implicarea , rezultatele și pentru tot ce ne-ați învățat. NU TE VOM UITA NICIODATĂ! Florin Bugar 1970-2020”, scrie pe pagina de Facebook a echipei.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *