News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Echipa “Crişul Alb “ Şicula a terminat turul Ligii a 5-a în postura de lider de clasament, însă nori negri au început să se abată asupra destinului acesteia, după declaraţiile primarului Aurel Radiţa prin care se lăsa de înţeles că şi-ar retrage sprijinul financiar acordat până acum “campioanei”. Mai mult, actualul finanţator al” Crişului Alb”, omul de afaceri Viorel Hanc, a dezvăluit faptul că din  2010 şi până la data de 31 decembrie 2011, primăria din Şicula nu a dat nici un ban echipei. Marea surpriză a venit la începutul acestui an când Aurel Radiţa a băgat în contul grupării şiculene toţi banii necesari până la finalizarea campionatului pentru baremurile de arbitraj, transport jucători, cheltuieli  de înscriere etc.

“În acest caz, a declarat Viorel Hanc, voi face tot ceea ce depinde de mine (primarul făcându-şi datoria) pentru ca echipa “Crişul Alb“ Şicula  să termine campionatul pe un loc promovabil, adică, asigurarea financiară pentru contractele şi primele de jucători precum şi întărirea lotului  dacă promovarea va fi iminentă. Ce înseamnă întăriri?

Am apelat la serviciile unui antrenor nou, Codin Trinc, “fiu al satului”, predecesorul lui, Ïoan Sas, renunţând la funcţie, iar în funcţie de propunerile noului antrenor, voi aduce la echipa jucătorii necesari, voi asigura condiţii de meciuri şi antrenamente îmbunătăţite,  adică, vom fora noi surse de apă, vom tăvălugi în această primăvară terenul, vom suplimenta locurile din tribunele din jurul terenului, actualmente 100 de spectatori putând să vizioneze meciurile de pe locuri amenajate. În acest moment n-am fi pregătiţi de a face faţă într-o ligă superioară, însă dacă actualul sau viitorul primar va fi alături de echipă, sigur nu ne vom face de râs într-o situaţie de promovare.” (sportularadean.info)

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *