News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

APIA comunica

Economie 3 august 2011 admin 0

APIA a încheiat Convenţii cu Banca Comercială Romană1 APIA va elibera o Adeverinţă prin care confirmă că Beneficiarul a depus cererea de plată pentru Schema unică de plată pe suprafaţă (SAPS) pentru anul 2010 si a solicitat plată naţională directă comple1 BRD Groupe Societe Generale şi Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN – SA1 care intenţionează să acceseze credite pentru finanţarea activităţilor curente de la Băncile care au încheiat Convenţii cu Agenţia. Până la această dată1 conform reglementărilor în vigoare. De asemenea1 denominată în lei la cursul leu/euro comunicat de BNR de la data solicitării creditului.1 în Adeverinţă se va menţiona suprafaţa determinată pentru plată în cadrul schemei PNDC 4 decuplată de producţie1 în conformitate cu legislaţia în vigoare. Valoarea creditului va fi de până la 80 la sută din suma cuvenită din PNDC41 la solicitarea scrisă a fermierului3 pentru suprafaţa cultivată cu tutun şi faptul că beneficiarul nu face obiectul penalizarilor sau excluderilor de la plată la data emiterii acesteia1 pentru suprafaţa cultivată cu tutun – PNDC 4 - Campania 20101 pentru suprafaţa cultivată cu tutun( PNDC 4)1 precum şi că îndeplineşte condiţiile generale pentru acordarea sumelor cuvenite1 precum şi că s-au efectuat controalele şi verificările administrative asupra cererii de plată a beneficiarului1 urmând a fi încheiate în perioada următoare Convenţii şi cu alte Bănci Comerciale. Potrivit Convenţiei1
Please follow and like us:
Pin Share


Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) eliberează adeverinţe către Beneficiarii schemei de plată naţională directă complementară decuplată de producţie, pentru suprafaţa cultivată cu tutun – PNDC 4 – Campania 2010, care intenţionează să acceseze credite pentru finanţarea activităţilor curente de la Băncile care au încheiat Convenţii cu Agenţia.
Până la această dată, APIA a încheiat Convenţii cu Banca Comercială Romană, BRD Groupe Societe Generale şi Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN – SA, urmând a fi încheiate în perioada următoare Convenţii şi cu alte Bănci Comerciale.
Potrivit Convenţiei, la solicitarea scrisă a fermierului, APIA va elibera o Adeverinţă prin care confirmă că Beneficiarul a depus cererea de plată pentru Schema unică de plată pe suprafaţă (SAPS) pentru anul 2010 si a solicitat plată naţională directă complementară decuplată de producţie, pentru suprafaţa cultivată cu tutun( PNDC 4), precum şi că s-au efectuat controalele şi verificările administrative asupra cererii de plată a beneficiarului, conform reglementărilor în vigoare.
De asemenea, în Adeverinţă se va menţiona suprafaţa determinată pentru plată în cadrul schemei PNDC 4 decuplată de producţie, pentru suprafaţa cultivată cu tutun şi faptul că beneficiarul nu face obiectul penalizarilor sau excluderilor de la plată la data emiterii acesteia, precum şi că îndeplineşte condiţiile generale pentru acordarea sumelor cuvenite, în conformitate cu legislaţia în vigoare.
Valoarea creditului va fi de până la 80 la sută din suma cuvenită din PNDC4, denominată în lei la cursul leu/euro comunicat de BNR de la data solicitării creditului.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.