News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Open-ul arădean de şah a devenit tradiţional pentru Arad. Prima ediţie s-a desfăşurat în 2008 şi a fost considerată cea mai importantă manifestare şahistică din oraş.

Reuniunea din 2010 e programată între 6 şi 12 august, într-o nouă locaţie, sala de concerte a Palatului Cultural. Organizatorii au gândit două turnee: Open-ul general, deschis tuturor, şi concursul pentru copii sub 12 ani, cei mici urmând a se întrece între 7 şi 11 august.

Fondul de premiere e mărit faţă de anul trecut. Sunt 16.600 de lei pentru ambele turnee şi – ce contează cel mai mult – fiecare jucător are şansa de a intra în posesia unui premiu, în funcţie de categoria la care participă. Marele premiu e cifrat la 3.500 de lei.

Printre numele importante înscrise până acum în concurs se regăsesc cinci jucători cu ELO peste 2. 500 – Szabo Gergely, Grigore George, Cătălin Ardelean, Krikor Mekhitarian şi Vlad Jianu.

Coordonatele complete ale Arad Open 2010 le găsiţi la adresa de Internet http://www.vados.ro/turnee/ro/12/21

Pentru detalii suplimentare sau orice alte informaţii legate de turneu, aşteptăm e-mailurile dumneavoastră la [email protected]

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.