News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Arădeanul Dennis Man este fotbalistul român al anului, conform anchetei Gazetei Sporturilor Arădeanul Dennis Man este fotbalistul român al anului, conform anchetei Gazetei Sporturilor
Please follow and like us:
Pin Share

Fotbalistul român al anului 2020 este arădeanul Dennis Man, conform anchetei Gazetei Sporturilor, în care au votat cititorii, redactorii cotidianului, dar şi căpitanii, antrenorii și președinții formațiilor de club din Liga 1. Man, 22 de ani, transferat de FCSB de la UTA acum patru ani, a crescut de la un sezon la altul şi a ajuns să fie şi cel mai bine cotat fotbalistic din Liga 1 conform transfermarkt, cota sa de piaţă fiind de 6,5 milioane de euro! Fotbalistul liderului se alătură astfel unor nume grele ale fotbalului românesc, precum Gică Hagi, Gică Popescu, Adrian Mutu, Nicolae Dobrin, Cornel Dinu sau Cristi Chivu. Dennis Man este golgheterul la zi în Liga 1, cu 12 reușite şi are deja selecţii la prima reprezentativă. În ancheta GSP din acest an, Dennis Man a fost urmat de Ciprian Deac și Nicolae Stanciu.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au considerat că merit să primesc acest premiu. E foarte important pentru mine. Îmi doream de mult să îl obțin. Vreau să le mulțumesc colegilor și staff-ului. Fără ei nu era nimic posibil. Știu că acest premiu obligă, sunt conștient. Îmi doresc ca evoluțiile mele să fie la fel de bune. În 2021 vreau să câștig campionatul cu echipa de club, iar cu echipele naționale să facem o figură frumoasă. Vreau să ne calificăm și vom da totul pentru asta!”, a declarat Man pentru gsp.ro. Şi în acest s-au oferit premii sportivilor emblematici ai României. galeria legendelor GSP fiind completată cu Doina Melinte, Simona Amânar, Anghel Iordănescu, Ladislau Boloni și Cristian Gațu.

Premiile acordate în Gala GSP 2020:

Cel mai bun fotbalist român
1. Dennis Man
2. Ciprian Deac
3. Nicolae Stanciu

Cel mai bun antrenor
1. Cosmin Olăroiu
2. Răzvan Lucescu
3. Dan Petrescu

Cel mai bun fotbalist străin din Liga 1
1. Paulo Vinicius
2. Mario Camora
3. Elvir Koljic

Cel mai bun sportiv
1. Simona Halep
2. Ana Maria Popescu
3. Laura Coman.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.