News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

„Arădeni cu care ne mândrim” pentru Marius Cîndea și implicarea pentru viitorul copiilor! „Arădeni cu care ne mândrim” pentru Marius Cîndea și implicarea pentru viitorul copiilor!
Please follow and like us:
Pin Share

„Sprijinul pentru renovarea școlilor și grădinițelor înseamnă o investiție de suflet în copii, în viitor! Acesta este gândul cu care am pornit spre biserica Harvest, unde am exprimat aprecierea pentru implicarea domnului Marius Cîndea și implicit a Departamentului Harvest Caritate în renovarea școlii și grădiniței din Nadăș”, a explicat deputatul Sergiu Bîlcea acordarea diplomei „Arădeni cu care ne mândrim”.

Marius Cîndea și Departamentul Harvest Caritate s-au alăturat demersului Cetății Voluntarilor, pentru modernizarea unităților în care cresc și învață copiii din comuna arădeană. „Apreciez în mod deosebit această formă de asociere și de solidaritate dintre societatea civilă și biserică, pentru că întotdeauna împreună suntem mai puternici și mai eficienți”, a spus deputatul Bîlcea. Prin efortul comun al Cetății Voluntarilor și Harvest, sălile de clasă sunt reabilitate și vor fi dotate cu tehnologie modernă pentru educație de calitate.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *