News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Decizia Curţii Constituţionale prin care este respinsă comasarea alegerilor reprezintă o victorie a bunului simţ, a democraţiei împotriva unor jocuri politicianiste menite să inducă în eroare electoratul. Decizia Curţii Constituţională trebuie să conducă la demisia Guvernului Boc.

„Din păcate, discursul de aseară ale lui Traian Băsescu arată că mai avem mult până la o stare de normalitate. România este condusă de un om care vrea cu orice preţ să îndrepte românii într-o direcţie în care ei nu vor să meargă. Este dovada că Traian Băsescu a pierdut relaţia cu realitatea, cu românii. Din partea lui Traian Băsescu şi a PDL nu putem aştepta nimic bun” a declarat Dorel Căprar, co-preşedintele USL Arad.

Dorel Căprar apreciază că opoziţia şi societatea civilă trebuie să facă presiuni pentru adoptarea unor măsuri care pot reinstaura autorităţi legitime şi competente în România: guvern de tehnocraţi, alegeri anticipate pentru un nou Parlament, alegeri locale cu două tururi de scrutin pentru alegerea primarilor.

„Întregul regim Băsescu trebuie înlăturat. Cred că arădenii au înţeles deja că primul pas pentru a scăpa de naşul Băsescu este să îl schimbe pe finul Falcă. Gheorghe Falcă, alături de Nicolae Ioţcu, Constantin Igaş şi alţii au profitat de pe urma regimului Băsescu, s-au îmbogăţit peste măsură, în timp ce au predicat, alături de Traian Băsescu, austeritatea pentru români. Renunţarea la comasarea alegerilor le permite arădenilor această dublă sancţiune pe care o pot da democratic regimului Băsescu” a declarat Dorel Căprar.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *