News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Primăria Municipiului Arad informează că începând cu data de 1 august 2011 a fost eliminată taxa specială de salubrizare ca urmare a adoptării HCLM nr. 193/2011 pentru reglementarea activităţii de salubrizare menajeră în Arad. Contribuabilii care au achitat taxa speciala de salubritate integral pentru anul 2011 înaintea datei de 1 august şi nu înregistrează alte restanţe la bugetul local pot solicita Direcţiei Venituri restituirea sumelor aferente.
Începând cu aceeaşi dată, serviciul de salubrizare menajeră se achită direct operatorului serviciului public SC Polaris M Holding, pe bază de contracte încheiate individual cu persoanele fizice şi juridice, în conformitate cu Legea 101/2006 privind serviciul de salubrizare a localităţilor şi a Regulamentului de organizare şi funcţionare a serviciilor publice de salubrizare în municipiul Arad, adoptat prin HCLM 229/2007, actualizată.
Aducem la cunoştinţa cetăţenilor, asociaţiilor locative, agenţilor economici şi instituţiilor publice că SC Polaris M Holding este concesionarul licenţiat al serviciului public de salubrizare menajeră în municipiul Arad, fiind singurul operator autorizat să desfăşoare activitatea de colectare a deşeurilor municipale şi să încheie contracte de prestare de servicii pentru salubrizarea menajeră.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *