News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Aradul la pas – O pereche de pantofi pentru fiecare loc în care mergi Aradul la pas – O pereche de pantofi pentru fiecare loc în care mergi
Please follow and like us:
Pin Share

Este momentul ideal pentru ieșiri în parc, plimbări lungi prin centrul istoric, un cocktail la terasă sau o cină la restaurant. Îți surâde ideea și ai deja în cap câteva outfituri pregătite? Mai rămâne doar să-ți alegi pantofii potriviți. Ar părea o alegere ușoară, dar trebuie să ții cont de câteva lucruri importante. Pe lângă componenta estetică, ia în considerare în primul rând locul în care mergi și cât de mult îți soliciți picioarele.

 

Tocmai din acest motiv, locul câștigă teren în fața esteticului. Nu este indicat să porți aceiași pantofi și în parc și la terasă, nici să străbați străduțele orașului pe tocuri înalte. Picioarele tale nu vor fi tocmai fericite la finalul zilei.

 Idei care te vor ajuta să alegi pantofii potriviți

Ieșire în parc 

  • Pantofii Skimmers

 

Spui ieșire în parc, spui mișcare. Pentru a te bucura de iarbă, soare și plimbare, ai nevoie de o pereche de pantofi confortabilă, care să nu-ți creeze dureri și dificultate la mers. Pantofii cu talpă joasă sau cu un toc aproape insesizabil, sunt prima alegere în acest caz.

Skimmers, care sunt varianta nouă a balerinilor, se diferențiază de aceștia doar prin vârful ascuțit. Sunt la fel de versatili, ușor de accesorizat la o mulțime de outfituri și în același timp feminini în combinație cu ținuta potrivită.

Se găsesc într-o multitudine de variante de culori și modele, cu barete sau fără, cu talpă joasă sau cu puțin toc. Materialele lejere din care sunt confecționați sunt perfecte pentru zilele călduroase de vară, când piciorul tău trebuie să respire.

Fie că alegi să porți o fustă lejeră, fie că te-ai hotărât la o pereche de pantaloni, Skimmers completează ținuta și te lasă să te miști în voie pe tot parcursul zilei.

Cocktail la terasă

  • Pantofii Stiletto

E foarte cald și te vezi deja la o terasă, îmbrăcată într-o rochie lejeră cu un cocktail în față? Ia în calcul și niște Stiletto. Sunt poate cei mai versatili pantofi, nelipsiți din garderoba oricărei femei și de mult timp în categoria de clasici.

Cu siguranță ai auzit expresia “pantofi cu toc stiletto”, dar te-ai întrebat vreodată de unde vine denumirea? Ei bine, stilet înseamnă pumnal sau cuțit cu vârf foarte ascuțit. De aici și numele – pantofi stiletto sau pantofi cu toc foarte ascuțit, dar tocul nu este o problemă, deoarece pantofii sunt comozi și ușor de purtat.

Dacă nu ai încă o pereche de Stiletto în garderoba ta, la Adona.ro ai la îndemână o gamă variată. Alege perechea care ți se potrivește cel mai bine din colecția nouă de pantofi și întregește-ți ținuta. Fii creativă și combină culori, materiale și texturi în funcție de preferințele tale. Chiar și în momentele în care ești pe grabă sau ești lipsită de inspirație, pantofii Stiletto sunt soluția sigură.

Plimbare în centrul orașului 

  • Pantofii Sling-backs

Este cunoscut faptul că Arad deține o arhitectură în stil baroc greu de evitat, arhitectură ce i-a adus și asocierea cu Viena, fiind alintat ulterior Mica Vienă. Dacă te gândești să o iei la pas prin centrul istoric al Aradului și nu știi ce pantofi ai putea să porți, pantofii de tip Sling-backs sunt o opțiune potrivită și în același timp în ton cu aerul vintage al orașului.

Aspectul retro al pantofilor este dat de bareta aflată în dreptul gleznei sau deasupra călcâiului, călcâiul fiind neacoperit. Acest element este tocmai cel care îi distinge de alte perechi de pantofi. Bareta are de asemenea și un rol practic: împiedică alunecarea piciorului în mers. Pantofii de acest tip pot fi ușor asortați ținutelor de zi cu zi sau celor de birou, în combinație cu fuste sau rochii, dar și cu pantaloni mai largi. Pentru o astfel de plimbare, ar fi bine să ai un toc cât mai mic.

Acum că ți-ai făcut totuși câteva idei despre ce ai putea purta în ieșirile tale, nu-ți rămâne decât să te bucuri de zilele însorite de vară. Cu ținuta și pantofii potriviți, poți cuceri lumea!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *