News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Programul privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, denumit popular Programul „Casa Verde” a fost lansat la data de 1 iulie 2010, fiind destinat persoanelor fizice. Bugetul alocat pentru anul 2010 acestui program este de 110 miloane de lei, fiind distribuit la nivelul fiecărui judeţ, în funcţie de numărul de locuitori al acestuia. Suma distribuită judeţului Arad este de 2.342.930 lei.

Până în prezent au fost depuse la APM Arad un număr de 99 dosare de finanţare nerambursabilă, totalul fondurilor solicitate fiind de 587404,38 lei. Cele mai multe solicitări au fost depuse în judeţele Bihor, Harghita, Covasna şi Tg. Mureş. În aceste judeţe valoarea alocată a fost depăşită. Cele mai puţine cereri au fost înregistrate în judeţele Călăraşi, Brăila, Caraş-Severin şi Galaţi.

Persoanele fizice interesate să aplice în cadrul Programului, pot obţine informaţii de la sediul APM Arad (B-bul. Dragalina, Nr. 16) sau cele publicate pe paginile web: www. apmar.ro, www.mmediu.ro şi www. afm.ro.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *