News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Sâmbătă dimineaţă, de la ora 11, stadionul „Francisc Neumann“ va găzdui partida dintre UTA şi gruparea piteşteană. Argeşul şi-a propus lucruri mari pentru acest retur de campionat, având ca obiectiv clasarea în primele şase locuri. Chiar dacă s-a impus acest obiectiv, nu s-au efectuat transferuri importante.  În Trivale au ajuns doar trei juniori, aduşi de la Şcoala de Fotbal „Nicolae Dobrin“ şi anume Romeo Paraschivescu, Robert Stancu şi Alexandru Sârbu.

„A fost o iarnă destul de grea şi pentru noi, am avut mari probleme cu terenurile de joc. Am avut totuşi noroc cu un gazon sintetic, pe care am reuşit să ne facem treaba. Însă, acolo se pregăteau şi grupele de juniori, astfel că era un program mai încărcat, însă ne-am descurcat. Acestea sunt condiţiile, nu avem de ce să ne plângem, trebuie să ne descurcăm“, ne-a declarat Iordan Eftimie, antrenorul celor de la FC Argeş.

În returul sezonului trecut, piteştenii au reuşit să smulgă o remiză la Arad, scor 1-1. Partida a rămas celebră deoarece centralul Florin Marcu i-a acordat două cartonaşe galbene jucătorului Popa de la Argeş, însă nu l-a eliminat, făcând acest lucru doar după cinci minute, interval în care fotbalistul luase loc pe banca de rezerve, fiind înlocuit!

„Venim la Arad şi vrem să ne jucăm şansa, să facem un joc bun. Sperăm şi la un rezultat pozitiv, având în vedere şi faptul că UTA nu are drept de promovare. Vrem să plecăm neînvinşi de la UTA, cred că putem obţine acest lucru“, a mai adăugat antrenorul piteştean.

Acesta va avea trei absenţe pentru disputa de sâmbătă, Cârstoiu şi Zaharia fiind suspendaţi, iar Voicu accidentat.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *