News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Aradul a fost, este si va fi un oras cosmopolit si tolerant în sensul bun al cuvântului. Nu putem înţelege însă cum este posibil ca această toleranţă să se transfere si peste instituţii ale Statului care trec cu vederea derapajele de la lege, care deja au devenit o obişnuinţă ale celui care de ani buni îşi face veacul prin oraşul nostru. Profitând de ignoranţa unora şi uneori chiar de indolenţa altora, Falcă nu pierde ocazii de a se face remarcat şi de a-şi conserva o imagine de „om care face treaba” consumând resurse din Primărie, adica bani publici, pentru diferite evenimente care servesc trocului mizerabil dintre funcţiile publice şi avantaje mărunte, cu care din păcate au reuşit să ne despartă şi chiar să ne duşmănim între noi.
La întâlnirea ce a avut loc aseară, în prezenţa a câtorva sute de ţigani penticostali i s-au adus laude de către participanţi pentru lucrări pe care el le-ar fi făcut în Arad, precum „primarul ne-a asfaltat străzile”, ca şi cum acesta, cu banii lui, în afara orelor de program s-ar fi ostenit să se pună în slujba noastră. Asta pentru a înţelege cei de faţă pe cine trebuie să voteze in 10 iunie. Nesimţirea şi parvenismul acestui nou personaj al lui Nicolae Filimon, ne umple de ruşine pe noi cetăţenii Aradului, iar daca Parchetul nu se va sesiza şi va cere decontul acţiunii de aseară,va confirma faptul că sistemul funcţionează iar şansele destructurării lui, în aceste condiţii sunt tot mai firave.
Nu în ultimul rând, pentru informarea corectă a concetăţenilor noştri, care dintr-o crasă lipsă de sentiment civic spun că „nu contează că a furat ci contează că a asfaltat” le spunem că de când a preluat administraţia locală ( fără datorii ) acest om a pus în sarcina noastră de plată pentru următorii 25 ani nu mai puţin de 300 milioane euro la sfârşitul lui 2012. Totodată este bine de ştiut ca până în prezent datoriile angajate deja din 2005 au fost doar rostogolite, crescând în acest fel costurile prin scontări la bănci.. Pruncii ce se vor naşte în Arad vor avea ataşat de primul scâncet o datorie de 2000 euro. Iar vilele celor care le-am dat votul cu atâta sârguinţă vor continua să se înalţe în ciuda atâtor dezvăluiri, în timp ce grupurile disciplinate precum penticostalii de la Gloria, din Grădişte şi de aiurea stau în cârdăşie cu cel trimis în judecată de mai mult de 5 ani pentru corupţie. Sper ca cetăţenii Aradului să-i pedepsească peste 2 luni pe cei care spun că nădejdea lor este în ceruri dar „apucăturile” şi „năravurile” dovedesc contrariul.
Comunicat Asociatia Arad KM O semnat:

Virgi Florea

Dan Ciucuriţă

Paul Oană

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *