News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

   In toată România bate de câteva luni, un vânt ce pare a aduce un alt miros, o altă concepţie asupra administrării ţării, pe scurt ALTCEVA. Ne aducem aminte de toamna anului 1989, când ţările din jurul nostru scăpau rând pe rând de sistemul ce le-a ţinut captive zeci de ani, iar noi priveam oarecum neputincioşi la Ceauşescu ce ne spunea în continuare ce ţinte avem de atins. Sigur că această stare nu putea continua până când individul ne-ar fi lăsat de bună voie, şi ceea ce a urmat a fost desfăşurarea previzibillă acestor situaţii. Trebuie să constatăm că, păstrând proporţiile şi conjunctura Aradul se găseşte într-o penibilitate greu de egalat. Peste 30 mii dintre cetăţeni au validat o formulă de consiliu local în dispreţul moralităţii şi de ce nu, chiar al legii. Acestea sunt datele şi în mare parte în acest moment cu ele vom încerca să refacem un spirit al dreptăţii şi al onoarei arădenilor.

  Am parcurs împreună două mandate, opt ani în care am avut de-a face în opinia noastră cu un jaf mascat, aşezat în mentalitatea concetăţenilor prin câteva proiecte finalizate, de o calitate cel puţin discutabilă dar cu impact devastator în manipulare. Nu ne putem de fel explica, cum un om care prin metode greu definibile poate obţine încrederea cetăţenilor unei comunităţi, deşi cu ochiul liber, descărcat de sarcini s-a putut vedea diferenţa dintre vorbă şi faptă. Dacă în anul 2000, din funcţia de vicepreşedinte la CJ Arad nu s-a putut desprinde fără echivoc, cu cine avem de-a face din 2004 doar doua categorii de oameni s-au poziţionat înspre susţinerea lui. Cei înteresaţi direct în propăşire, fără prea mult efort intelectual, şi cei manipulaţi josnic de specialiştii în domeniu.

  Asociaţia Arad km.zero, prin acest punct de vedere încearcă să atragă atenţia într-un mod responsabil asupra direcţiei total greşite spre care acest tip de oameni indreaptă ţara noastră şi face o chemare tuturor cetăţenilor să pună capăt pentru totdeauna parantezei deschise în anul 1946, prin întoarcerea alegerilor de către vânzătorii de neam din acele timpuri.. Convingerea noastră este că aceiaşi manipulatori, dar din altă genraţie, fac acum tot ce le stă în putinţă de a menţine actuala stare de fapt şi de a nu răspunde cu nici un chip de pauperizarea la care poporul a fost adus.

  Veniţi la vot în 29 iulie, şi apoi vom vedea ce, cum şi cu cine ne vom reconstrui ceea ce Băsescu şi ai lui au distrus. Ne referim la încredere, la justiţie şi la armonie.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *