News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Atac la PSD si PNL

Politica 9 martie 2011 admin 0

atunci când o fac1 că ceva tot se prinde»Cred că domnul Căprar nu ar trebui să vorbească de manipulare fără să-şi aducă aminte de acel afiş în care se credea Iisus şi poza în mântuitor al Aradului. Ce poate fi mai subve1 când se intensifică atacurile jenante mă simt obligat să ripostez1 care spunea: «Minte mult1 ceea ce denotă anumite probleme. Ştiam că sunt instituţii în care sunt cazaţi laolaltă câte un «Iisus»1 cel mai mic procent dintre toţi candidaţii de primar de municipiu ai PSD.Atunci1 dar domnul Galiş – care face o politică vocală1 deoarece pentru a rămâne filosof – conform zicalei – trebuia să fi fost măcar o dată. Ceea ce în cazul domniei sale nu e cazul. În fond1 Din principiu1 domnul Galiş se crede spiritual când numeşte PDL drept «ruda de la ţară»1 Dorel Căprar are din nou tendinţe de a se crede Iisus1 filosof rămâneai!». Nici pe aceasta nu poate domnul Galiş să o priceapă1 Goebbels1 iar pentru asta unica armă e tot manipularea. Închei1 în limbaj popular. Cam la asta se rezumă1 încerc să păstrez un grad civilizat al dialogului. Dar1 la Arad3 măcar pentru a arăta caracterul şi mai ales limitele unor aşa-zişi parteneri de dialog. Mă refer aici la domnii Căprar şi Galiş1 mici învăţăcei ai părintelui propagandei naziste1 nici nu ştim de unde a apărut acest autopropus candidat la Primăria Aradului. Unii spun că a avut merite în mediul privat! Îndoi-m-aş! Dacă ar fi fost aşa1 nicidecum una concretă – nu are de unde să o ştie. Mai există o altă zicală: «Dacă tăceai1 nu intru în polemici şi1 partidele din opoziţie1 pentru simpla impresie că nimeni din organizaţia noastră judeţeană nu a luat cuvântul la recentul Consiliu Naţional de Coordonare. Există o zicală: «Tăcerea poate spune multe!»1 prin atitudinea permanentă din ultimele luni1 promovând astfel de specimene umane.1 rămânea în acest perimetru. De fapt1 să încerce manipulări de doi lei. Pe de altă parte1 sau câte-un «Burebista» sau «Decebal» mai autohtoni. N-am crezut că personaje din aceste instituţii se pot regăsi şi în anumite partide. Ba mai mult1 singura calitate a lui Florin Galiş e aceea de a parveni1 tot cu o vorbă din popor: «doi la leu şi... trei grămadă!» Sau «de-a fitea»1 un «Napoleon»1
Please follow and like us:
Pin Share

Comunicat PDL Arad-Gheorghe Seculici

Din principiu, nu intru în polemici şi, atunci când o fac, încerc să păstrez un grad civilizat al dialogului. Dar, când se intensifică atacurile jenante mă simt obligat să ripostez, măcar pentru a arăta caracterul  şi mai ales limitele unor aşa-zişi parteneri de dialog. Mă refer aici la domnii Căprar şi Galiş, mici învăţăcei ai părintelui propagandei naziste, Goebbels, care spunea: «Minte mult, că ceva tot se prinde»

Cred că domnul Căprar nu ar trebui să vorbească de manipulare fără să-şi aducă aminte de acel afiş în care se credea Iisus şi poza în mântuitor al Aradului. Ce poate fi mai subversiv decât misticismul religios prin care a încercat domnul Căprar să manipuleze arădenii. Rezultatul blasfemiei s-a văzut: dumnealui a înregistrat 6% la vot, cel mai mic procent dintre toţi candidaţii de primar de municipiu ai PSD.

Atunci, am crezut că grandomania domnului Căprar e ceva trecător. Acum, prin atitudinea permanentă din ultimele luni, Dorel Căprar are din nou tendinţe de a se crede Iisus, ceea ce denotă anumite probleme. Ştiam că sunt instituţii în care sunt cazaţi laolaltă câte un «Iisus», un «Napoleon», sau câte-un «Burebista» sau «Decebal» mai autohtoni. N-am crezut că personaje din aceste instituţii se pot regăsi şi în anumite partide. Ba mai mult, să încerce manipulări de doi lei.

Pe de altă parte, domnul Galiş se crede spiritual când numeşte PDL drept «ruda de la ţară», pentru simpla impresie că nimeni din organizaţia noastră judeţeană nu a luat cuvântul la recentul Consiliu Naţional de Coordonare. Există o zicală: «Tăcerea poate spune multe!», dar domnul Galiş – care face o politică vocală, nicidecum una concretă – nu are de unde să o ştie. Mai există o altă zicală: «Dacă tăceai, filosof rămâneai!». Nici pe aceasta nu poate domnul Galiş să o priceapă, deoarece pentru a rămâne filosof – conform zicalei – trebuia să fi fost măcar o dată. Ceea ce în cazul domniei sale nu e cazul.

În fond, nici nu ştim de unde a apărut acest autopropus candidat la Primăria Aradului. Unii spun că a avut merite în mediul privat! Îndoi-m-aş! Dacă ar fi fost aşa, rămânea în acest perimetru. De fapt, singura calitate a lui Florin Galiş e aceea de a parveni, iar pentru asta unica armă e tot manipularea.

Închei, tot cu o vorbă din popor: «doi la leu şi… trei grămadă!» Sau «de-a fitea», în limbaj popular. Cam la asta se rezumă, la Arad, partidele din opoziţie, promovând astfel de specimene umane.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *