News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Atentat la Nisa: Un camion a intrat în mulțime de Ziua Națională a Franței Atentat la Nisa: Un camion a intrat în mulțime de Ziua Națională a Franței
Please follow and like us:
Pin Share

Un camion a intrat în mulțimea strânsă să vadă artificii la Nisa, iar potrivit primăriei orașului și martorilor s-au înregistrat victime, transmite AFP.

Un camion a lovit în mulțimea adunată la Nisa (sud) pentru focurile de artificii cu ocazia Zilei Naționale a Franței, joi seară, la orele 22.30 (23.30, ora României), înregistrându-se „mai multe zeci, poate vreo 30 de morți”, potrivit autorităților locale.

La postul de televiziune BFM-TV, subprefectul departamentului Alpes-Maritimes, Sébastien Humbert, a vorbit despre „mai multe zeci, poate vreo 60 de morți și poate mai multe sute de răniți”.

Șoferul camionului care a izbit mulțimea a fost împușcat, a precizat el.

Prefectura departamentului Alpes-Martimes a vorbit despre un atentat și le-a cerut locuitorilor să rămână la domiciliu.
„Oamenii fug, este panică. A urcat pe Promenades des Anglais și a izbit toată lumea”, a explicat un jurnalist al publicației Nice Matin aflat la locul incidentului. „E lume plină de sânge, fără îndoială sunt mulți răniți”, a explicat el. (agerpres.ro) foto: reuters

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *