News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Atenție, arădeni! Falși angajați ai Companiei de Apă cer bani de la clienți Atenție, arădeni! Falși angajați ai Companiei de Apă cer bani de la clienți
Please follow and like us:
Pin Share

Compania de Apă Arad atrage atenția că în ultima perioadă au fost reclamate situații în care diverse persoane au pretins a fi angajați ai Companiei și au solicitat sume de bani pentru diverse lucrări la rețelele de distribuție a apei potabile, aflate în interiorul apartamentelor.

Pentru a evita situații în care arădenii ar putea să cadă victime unor astfel de înșelătorii, Compania de Apă Arad precizează că există doar câteva situații în care angajații săi se prezintă la domiciliul utilizatorilor, și anume: pentru citirea sau înlocuirea apometrelor sau pentru livrarea sau încasarea facturilor. În aceste situații, angajații CAA trebuie să se legitimeze și să emită chitanțe cu însemnele Companiei pentru sumele încasate.

În cazul asociațiilor de proprietari, dacă este nevoie de servicii de tip desfundare sau vidanjare, de acestea se ocupă administratorii sau președinții asociațiilor.

De asemenea, conform legislației în vigoare, angajații Companiei de Apă au dreptul să intervină doar pe rețeaua publică de alimentare cu apă și de canalizare, nu și pe cea privată.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *