News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Atenție! Un nou transport agabaritic în municipiu, în această seară Atenție! Un nou transport agabaritic în municipiu, în această seară
Please follow and like us:
Pin Share

În seara zilei de 2 octombrie 2023, constructorul contractat de municipalitate pentru realizarea proiectului “Lucrări de amenajare traseu transport public de călători cu autobuzul care să asigure legătura pe arterele urbane între zona UTA și strada Ștefan cel Mare” va transporta o nouă confecție metalică (grinda G 203) de mari dimensiuni, parte componentă a podului hobanat peste Râul Mureș. Încărcarea va avea loc luni seara, transportul va fi realizat noaptea de luni spre marți, iar montajul marți, 03 octombrie 2023.

          Traseul urmat de mijlocul de transport agabaritic va fi următorul: sediul PAB Romania, Centura de Nord a municipiului, Centura în regim de autostradă, coborâre de pe autostradă la Aeroport – Calea Bodrogului – strada Dorobanți –strada Andrei Șaguna. De aici transportul agabaritic va continua deplasarea cu spatele până în șantier,  pe malul Mureșului.

Avem rugămintea ca, în intervalul amintit și pe traseul menționat, să nu fie parcate mașini pe partea carosabilă care să împiedice deplasare mijlocului de transport agabaritic.

 

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *