News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Micuţii fotbalişti pregătiţi de Marcel Cîmpian şi Florin Rusu au fost la un pas de faza finală, dar au fost ânvinşi la limită de formaţia Muncitorul Reşiţa în cadrul memorialului “Gheorghe Ola”.
Băieţii de la”Atletico” au avut un parcurs excelent în faza zonală de la Timişoara, adjudecându-şi categoric grupa după următoarele rezultate: 4-0 cu Şcoala “Gică Popescu” (goluri Gîdoiu 2, Jigărean 2) şi 7-1 cu CSS Drobeta Tr. Severin (Gîdoiu 2, Jigărean 2, Moldovan, Uzum şi Dronca).

În finala zonală galben-negri au dat piept cu trupa din Valea Domanului, gugulanii impunându-se cu scorul de 3-2 (reuşite pentru arădeni Gîdoiu şi Dronca). “Rico” i-a avut în teren pe Stretcu, Găină, Tripa, Dronca, Gîdoiu, Jigărean, Moldovan, Uzum, Ciorsă şi Costea.

La începutul lunii decembrie grupa 2003 de la Atletico va fi angrenată şi ea într-o fază zonală. Grupa condusă de Norbi Jozsa, angrenată în Memorialul ce poartă numele lui Gheorghe Ene. Competiţia se va derula la Simeria, arădenii fiind în grupă cu Poli Timişoara şi echipa gazdă.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *