News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Lidl - Iaurt in stil grecesc

Pornește într-o călătorie prin bucătăria grecească, vizitând din 7 iulie magazinele Lidl. Chiar dacă nu vei ajunge în Grecia în această vară, atmosfera de vacanță și savuroasele preparate grecești de la Lidl te vor face să te simți mai aproape de Halkidiki, Thassos, Corfu sau Creta.

Bucătăria grecească este vestită pentru mâncărurile gustoase și diversificate, precum și pentru ingredientul principal întâlnit aproape în orice rețetă tradițională – uleiul de măsline. Dacă ți-ai petrecut deja cel puțin o vară pe plajele grecești, atunci știi că o seară la tavernă se transformă într-un adevărat festin culinar de la care nu lipsește Ouzo (26.99 lei), salata tzatziki (3.99 lei) sau baclavaua (14.99 lei).

O cină în Grecia se poate prelungi până târziu în noapte, servirea mesei fiind un bun prilej de socializare. Așa că, dacă pregătești o petrecere grecească pentru prieteni și familie, asigură-te că vei servi multe specialități tradiționale, pe care invitații să le savureze pe parcursul întregii seri. Aperitivele în stil grecesc (7.99 lei), cubulețele de brânză în ulei (7.99 lei), rulourile din carne, umplute cu brânză (19.99 lei) și foietajul cu susan, umplut cu brânza feta (11.99 lei) nu trebuie să lipsească de pe masă.

Dacă vrei să experimentezi o călătorie culinară pe tărâmul zeilor, măslinele verzi fără sâmburi (19.99 lei), pasta grecească de susan cu cacao sau miere (11.99 lei) sau sărmăluțele cu orez în foi de viță (6.99 lei) sunt preparate pe care trebuie să le încerci. Alături de acestea, asociază un vin roșu sec Nemea (12.99 lei), un vin alb sec Santorini (21.99 lei) sau un vin tradițional grecesc (4.99 lei).

Pe lângă toate acestea, la Lidl găsești acum și dulciurile pe care orice turist care vizitează Grecia le încearcă. Halvaua cu cacao (9.99 lei) sau cu migdale (11.99 lei), minibatoanele grecești (9.99 lei) și iaurtul duo în stil grecesc (2.49 lei) sunt alegerile perfecte pentru a-ți îndulci zilele de vară.

În Săptămâna Grecească la Lidl (7-13 iulie) ai mai multă poftă de viață, mai multă poftă de mâncare!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *