News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

ATP la Arad

Sport 28 aprilie 2010 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

După ce vreme de şase ani, oraşul nostru a fost gazda unor turnee de tip futures (premii de 10.000 de dolari), în această vară baza din Subcetate va avea oaspeţii jucători mult mai bine clasaţi în ierarhia mondială. Primaria Arad, Jean Copil (tatăl jucătorului Marius Copil) şi alţi sponsori organizează un turneu cu premii de 30.000 de euro plus ospitalitate (ceea ce va dubla punctele puse în joc), care face parte din ATP Challenger Tour!

Calificările acestei competiţii – cu arădeanul Marius Copil printre competitori – vor debuta în 26 iunie, tabloul principal al celui mai puternic turneu de tenis din vestul ţării urmând a demara în 28 iunie, finala fiind programată în 4 iulie. ATP Challenger Arad este programat în prima săptămână a turneului de la Wimbledon, când mai au loc alte trei întreceri asemănătoare, la Brauschweig (Germania), Torino (Italia) şi Winnetka (SUA).

În România se va mai organiza, în acest an, un singur turneu challenger, la Braşov, în luna septembrie.
Aradul va mai avea un turneu internaţional de băieţi şi la sfârşitul lunii iulie, cu premii de 10.000 de dolari, din cadrul Circuitului Internaţional de Tenis al României.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *